Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí karbanátky

Méně častým druhem masa v kuchyni je jehněčí maso, které se vyznačuje především svojí specifickou vůní. Dobře okořeněné jehněčí karbanátky vás překvapí svojí chutí. Je jen na vás, jestli karbanátky usmažíte v oleji, nebo upečete v troubě.

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 28 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 8 min

28 min (20 min příprava + 8 min tepelná úprava)

18. 11. 2014 13:01

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie3 331 kJ / 796 kcal
Bílkoviny111,52 g
Tuky34,97 g
Vláknina2,96 g
Cholesterol 649 mg
Sodík 475 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy8,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Poměr surovin je orientační, můžeme upravit dle chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lucievach Lucievach

18. 11. 2014 14:57

tejaja: Já tím tvrdým rohlíkem projedu po mase mlínek, aby mě neošidil o maso :-8 :-))

Ivana Ch

18. 11. 2014 13:58

Mletý jehněčí miluju, dělám z něj ráda čevapčiči, to je úplně lahůdkový.:-p:-p:-p:yes::yes::-K

tejaja tejaja

18. 11. 2014 13:54

cathleen: absolútne súhlasím, niet k tomu čo dodať. :yes:;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

18. 11. 2014 13:38

tejaja: totéž jako ty - chci vědět, že jím opravdu jehněčí, máme ho rádi. (Zrovna tak moc nechápu postupy přípravy třeba ryby, kdy ji -naložíme, namoříme, něčím pokapeme atd. - aby nebyla cítit rybinou. Proč tedy lidi kupují rybu?)

tejaja tejaja

18. 11. 2014 13:20

Ja mám práve rada, keď jahňacina vonia a chutí ako jahňacina. :-D;-) Myslím, že každá potravina má mať svoju chuť a vôňu, ktorá sa koreninami má podporiť, nie prebiť.;-) Kupujeme na jeseň jahňa z domáceho chovu už niekoľko rokov a nedám naň dopustiť. Fašírky som ešte nerobila, ale čo nebolo, môže byť.:-D Recept sa mi páči, len namiesto strúhanky sme zvykli akékoľvek fašírky nastavovať namočenou a vyžmýkanou žemľou alebo diétnym suchárom. Ale to je vec zvyku. Díky za recept. :yes:;-) Dávam s radosťou 1. bod. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí sekaná jehněčí karbanátek jehněčí karbenátky karbanátky z jehněčího masa sekaná z jehněčího masa karbanátky z jehněčího sekaná z jehněčího jehněčí čevabčiči karbenátky z jehněčího jehněči sekaná recept jehnecikarbanatky sekaná jehněčí karbenatky z jehněčího masa jehněčí na sekanou skopové karbanátky karbanátky ze skopového masa jehněčí maso sekaná recept na karbanátky z jehněčího masa karbanatky z jehňat recept karbenátky z jehněčí

Suroviny: maso jehněčí, sůl, pepř mletý, strouhanka, česnek, tymián, vejce

TopRecepty.cz

Jehněčí karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/30BQ

Naposledy jste si prohlédli