Vepřová slezina plněná, jako studené pohoštění
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 343 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,78 g |
Tuky | 9,24 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Přesné množství surovin neuvádím, je to pouze orientační. Záleží na velikosti sleziny.
Já jsem měla slezinu dlouhou přibližně 35cm. Do každého otvoru mi vešly špalíčky špeku a sýra cca po 20gramech a papriky jsem spotřebovala také velice málo. Lahůdkovou cibulku jsem měla hodně uzounkou, tak jsem dala vcelku. Můžeme ji nahradit silnějším proužkem pórku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 12. 2014 17:08
Kdo má slezinu rád,tak opravdu doporučuji Naplnit se může podle vlastní fantazie a chuti
cekrops:Víťo,nevím,jestli to chutnalo božsky,ale z talíře to zmizelo rychlostí blesku
5. 12. 2014 10:22
5. 12. 2014 10:20
5. 12. 2014 00:18
4. 12. 2014 22:08
4. 12. 2014 20:52
4. 12. 2014 20:33
4. 12. 2014 20:31
Já vím,že všichni nemusí,nebo nemůžou různé vnitřnostiAle my je máme rádi a tak vymýšlím,co by šlo dobrého ještě připravit
Teda,ale piplačka s tou přípravou je děsná
4. 12. 2014 20:28
4. 12. 2014 20:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 17 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 40 sekundami
Nadýchaný piškotový korpus
Martina.Praskova uvařila před 3 minutami
Kuře na paprice
vervla uvařil před 11 minutami
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 34 minutami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 37 minutami
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 41 minutami
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 1 hodinou
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Vnitřnosti a oblíbené pokrmy z nich. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky či srdce?
Další recepty
Tématické fráze: recepty vepřová slezina vepřová slezina jak připravit slezinu slezina vepřová jak vypadá vepřová slezina vepřová slezina recept jak připravit slezina studená vepřová játra slezina recepty plněná slezina co je vepřová slezina jak připravit slezinu? recept na vepřovou slezinu plněná slezinka recepty plněné sleziny recept vepřová slezina recept na slezina vepřové ledvinky na paprice pohlreich lahůdková slezina vepřové sleziny recept
Suroviny: slezina vepřová, sýr eidam, špek, paprika čerstvá červená, cibulka lahůdková, pepř mletý, sůl, olej,
Vepřová slezina plněná, jako studené pohoštění
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gG5l
10 názorů