Uzený losos se špenátem a cibulovou rýží
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 568 kJ / 1 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,68 g |
Tuky | 8,57 g |
Vláknina | 13,35 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 768 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 209,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pro většinu lidí je uzený losos lahůdkou sám o sobě, jen tak s čerstvým pečivem. U nás doma se bohužel s takovým ohlasem nesetkal, tak jsem hledala recept, jak ho co nejšetrněji tepelně upravit a převést na kompletní hlavní jídlo. Snad se mi to alespoň trochu podařilo.
Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2015 13:29
14. 1. 2015 13:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 5 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 28 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 43 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Václavky jsou houby podzimu. Potřebují důkladně povařit a jsou skvělé do gulášů i k zavařování
Další recepty
Tématické fráze: uzený losos se špenátem jak upravit uzeného lososa recepty na lososa se špenátem jak upravit rýži uzený losos na panvi jak upravit uzeného z lososa jak upravit tepelně uzeného lososa cuketa a uzený losos jak upravit uzeny losos pokrmy z uzeneho lososa uzený losos špenát dietni jidlo z uzeneho lososa jídlo z uzeného lososa jidlo s uzeneho lososa uzeny losos uzeny losos recepty uzeny losos se špenátem jak tepelně upravit uzeného lososa? uzený losos špenátem uzený losos recept
Suroviny: cibule, olej, rýže, sůl, losos uzený, špenát listový, pepř
Uzený losos se špenátem a cibulovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X0kv
2 názory