Gnocchi podle Jitky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 989 kJ / 1 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,78 g |
Tuky | 53,83 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 358 mg |
Sodík | 347 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 193,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nemůžu za to, ale pořád říkám, že gnocchi jsou vlastně trochu lepší "šůlánky".:-)))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 9. 2023 19:24
Při naší spotřebě gnocchi je na čase začít dělat domácí ukládám a brzy se na ně vrhnu!
12. 4. 2014 18:36
Tak před chvilkou jsem je dodělal, přičemž gnocchi dělám dneska úplně poprvé, a musím říct, že jsou naprosto luxusní
Díky moc
Díky moc
12. 12. 2012 12:08
Dneska jsem je opět dělala se špenátem, uzeným a osmaženou cibulkouJsou výborné
30. 11. 2012 10:54
Zkoušela jsem, a chuťově vynikající !! Akorát že jsem je tam nechala asi o 20 sekund déle a byly rozvařené Jsem trdlo - příště vytáhnu jak vyplavou ! Ale rozhodně doporučuji
19. 2. 2012 14:32
Irrena:...dík za vyzkoušení, fakt mám radost, že chutnalo...
19. 2. 2012 13:19
Povedly se a jsou moc dobré
19. 2. 2012 09:59
Konečně pořádný receptJinak na topkách když je recept tak je vždy s kupovanými a ty já nechci a nakonec je u nás ani nemajíTakže zasloužený bodík, dneska je dělám
17. 2. 2012 09:58
Zítra jdu po nich!!!! V Penny je zdražili na 43 korun, zloději!!! Za půl kila!!! Tak je zkusím domácí!!!
27. 9. 2011 13:09
Konečně recept na domácí gnocchi z brambor a ne ten kupovaný polotovar který je skoro ve všech receptech,super,děkuji
6. 2. 2010 01:11
Já mám od rodilé Italky vysvětleno, proč s tam ta vidlička otiskuje - aby se na gnochách lépe chytala omáčka (když jsou hladké, tak sklouzne...)
19. 10. 2009 15:40
vyzkoušela jsem je v sobotu, byly ke špenátu a bylo to , posílámbodíka
12. 10. 2009 21:30
Vyzkoušela jsem tyto gnocci, moc mi chutnaly a taky rodině Podávala jsem s kuřecím masem a sýrovým bešamelem. +
1. 8. 2009 13:37
Dělal jsem dnes k obědu, tak jsem přidal fotky
23. 3. 2009 11:03
Papričko, hodně často dělám bramborové těsto ať na sladko, nebo na slano. Synek má teď období, že by mohl šůlánky s mákem třikrát týdně ...věříš, ale, že mně nenapadlo obtisknout tam tu vidličku?...dík za nápad...
23. 3. 2009 11:02
Máš pravdu, Světlano,jsou to lepší šůlány, ale suprové
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: knoči gnocchi na sladko gnocchi testo na gnocchi gnocchi s mákem sulany s makem gnocchi recept gnocchi jako příloha gnochi na sladko gnocchi těsto gnocchi recept na sladko šúlanky s mákem gnocchi recepty těsto na gnochi recept na gnocchi domaci gnocchi recept domácí gnocchi smazene gnocchi gnochi recept na domaci gnocchi
Suroviny: brambory, máslo, mouka polohrubá, žloutek, sýr strouhaný, sůl
Gnocchi podle Jitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vg2n
16 názorů