Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 460 kJ / 1 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,82 g |
Tuky | 163,37 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,91 g |
Sacharidy | 10,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Remuláda je výborná k masu i k rybám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 8. 2015 08:15
8. 8. 2015 12:23
8. 8. 2015 10:44
8. 8. 2015 10:24
8. 8. 2015 09:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 48 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 50 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: remuláda remuláda na maso remulada k masu remulada recept zeleninové zálivky ke grilovanemu masu výborné saláty ke grilovanému masu remulada na vepřove recept na bylinkovou sul bylinová remulada zeleninová remuláda remuladazmajonezy remuláda kapary remuláda na vepřové maso recepty remulady k masu omacka k pecenemu masu cuketová remuláda recept remulada remulada z červené cibule maso v remulade bilinky k pečenému masu
Suroviny: majonéza, jogurt bílý, hořčice dijonská, cibule červená, cibulka jarní, okurky sterilované, petržel, pažitka, kapary, tymián, pepř mletý, sůl
Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DAnn
5 názorů