Živáňská pochoutka v alobalu
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 13 881 kJ / 3 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 275,70 g |
Tuky | 131,02 g |
Vláknina | 46,60 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 240,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2016 20:06
Astheart: TÁ pahreba....
28. 10. 2016 14:59
cecilka:
MirkaL:
Pahreb je žhavý popel, uhlíky.
MirkaL:
Pahreb je žhavý popel, uhlíky.
18. 8. 2015 03:30
MirkaL:Nie pahreb ale pahreba a je to, to žeravé, čo ostane po ohni .
Inak to vysvetliť neviem, ale, správny výraz sa dá nájsť aj Slovenko-Českom slovníku.
Inak to vysvetliť neviem, ale, správny výraz sa dá nájsť aj Slovenko-Českom slovníku.
18. 8. 2015 03:05
Co je to "pahreb"? Dekuji!
17. 8. 2015 11:28
Dá sa to robiť aj jednoduchšie: ak nechceme piecť živánsku v pahrebe, tak plech vystelieme alobalom , no ešte predtým: očistíme si asi 2 kg, zemiakov, nakrájame ich na cca 1 cm plátky, rovnako aj 3-4 cibule nakrájame na kolieska, slaninu na tenšie plátky, asi 1,5 kg krkovičky, prípadne pliecka tiež na plátky a ukladáme na plech-zemiaky,slanina, kolieska cibule, mäso, to opakujeme do spotrebovania surovín, solíme, no primerane, slanina môže byť dosť slaná a koreníme, nám stačí mleté čierne, rasca a mletá paprika. Zabalíme a pečieme. No ale pred pečením pridávam do pekáča aj asi 2 dl vody.
A v čom je to jednoduchšie? Netreba umývať kopu hrncov po restovaní mäsa a varení zemiakov a výsledok je rovnako dobrý
A v čom je to jednoduchšie? Netreba umývať kopu hrncov po restovaní mäsa a varení zemiakov a výsledok je rovnako dobrý
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 1 hodinou
Citrusový džem
Přidáno před 4 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Křehké polštářky z listového těsta
Ivcatkoo uvařila před 35 minutami
Báječná jatýrka na slanině
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Červená čočka s kuřecím masem a mrkví
lucisnice uvařila před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 1 hodinou
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 2 hodinami
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 3 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: živánská krkovice v alobalu živáňská z krkovice v alobalu maso v alobale kapr po zivansku pahreb pahreba zivanska pochutka veprove po zivansku recept na zivansku v rure živanska zivanska krkovicka nejlepší živánská živanska valobalu zvanska v alobalu vepřová krkovice v alobalu veprova krkovice po zivansku živánská v pahrebe živanska v popelu recept živanská kapr po živáňská
Suroviny: panenka vepřová, klobása uzená, slanina uzená, cibule, brambory, olej, olej olivový, sůl, pepř černý, kmín celý
Živáňská pochoutka v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6jE7
5 názorů