Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 7 558 kJ / 1 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,55 g |
Tuky | 75,01 g |
Vláknina | 30,50 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 899 mg |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 69,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hotové jídlo můžeme na talíři posypat předem osmaženou drobně nakrájenou slaninou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 3. 2016 13:43
Ivana Ch:Ivanko,ano,kedlubny jsou krájené na spiralizéruVšak uvidíš,k dostání je celoročněJá jsem neváhala,pro mě je to velká pomoc s přípravou zeleniny a ovoce
maiva:Ivi,pochutnali jsme si.Ale dělávám to i v papiňáku.Za 40minut je jídlo hotové,jen kedlubny dávám cca 8minut před koncem vaření
22. 3. 2016 19:42
22. 3. 2016 16:37
22. 3. 2016 13:53
22. 3. 2016 04:08
21. 3. 2016 21:30
21. 3. 2016 21:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 48 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: vepřová plec vepřové maso v pomalém hrnci vepřové na kedlubnách vepřové plecko v pomalém hrnci pomalý hrnec recepty plec v pomalém hrnci vepřové plecko pomalý hrnec recepty vepřové v kedlubnách bratislavské plecko v v pomalém hrnci vepřové na mrkvi v pomalém hrnci recept na vepřovou plec vepřová plec s kedluben vepřová plec recepty vepřové plecko recepty pomalý hrnec recepty buček bratislavské plecko v pomalém hrnci pomalý hrnec,vepřová plec vepřová plec na kedlubnách, vařený brambor bratislavská plec v pomalém hrnci kuřecí na kedlubnách v pomalém hrnci
Suroviny: plec vepřová, kedlubna, vývar, omáčka worcesterová, mouka hladká, sůl, olej, koření gyros, česnek granulovaný, kmín drcený
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zzl8
7 názorů