Zapečené brambory s mletým masem a se sýrem
Toto jídlo je velmi syté a jeho výhodou je, že si ho můžeme připravit předem a pak jen zapéct. Pokud zapékáme v mikrovlnce na funkci Crisp, je to záležitost několika minut. Navíc, pokud pekáček vyložíme pečicím papírem, zůstane nám čistý.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 043 kJ / 2 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,08 g |
Tuky | 103,89 g |
Vláknina | 36,46 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 5,23 g |
Sacharidy | 207,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto jídlo je velmi syté a jeho výhodou je, že si ho můžeme připravit předem, a pak jen zapéct.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 9. 2022 08:10
30. 10. 2014 13:48
Lena: opraveno
30. 10. 2014 13:43
Nemělo tam být spíše "SE" sýrem?
2. 6. 2013 10:09
11. 5. 2013 15:08
Dnes jsem dělala skoro stejně jen bez sýrapřidávám fotečku
30. 4. 2009 20:58
Ukládám a co nejdřív vyzkouším.
30. 4. 2009 20:12
Hezký recept, ukládám a vyzkouším .Posílám bod.
30. 4. 2009 19:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: zapečené mleté maso s bramborem zapečené brambory s mletým masem zapečené mleté maso s bramborami mlete maso zapecene s bramborem mleté maso s bramborem mleté maso zapečené s bramborama zapečená bramborová kaše s mletým masem zapečené brambory recept mlete maso s bramborami brambory a mleté maso zapečené mleté maso s brambory brambory zapečené s mletým masem mleté maso zapečené s brambory zapečené brambory se sýrem zapečené brambory se šlehačkou a masem mleté maso se sýrem mlété maso zapečené s bramborami zapecene brambory s masem zapečené brambory zapečený brambory s mletym masem
Suroviny: brambory, maso mleté, cibule, česnek, sýr, kečup sladký, majoránka, sůl, pepř mletý, olej
Zapečené brambory s mletým masem a se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgB2
8 názorů