Hovězí na víně a kořenové zelenině
Hovězí maso a červené víno prostě patří k sobě. Víno dodá pokrmu jedinečnou chuť a kořenová zelenina celé jídlo skvěle doplní. Pokud zvolíme pro přípravu tlakový hrnec, ušetříme si i spoustu času. Podáváme s připravenou polentou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 489 kJ / 2 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,49 g |
Tuky | 122,42 g |
Vláknina | 31,15 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 224,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 6. 2016 23:24
21. 6. 2016 13:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 29 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 57 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Jaké jsou výhody vaření v tlakovém hrnci? Uvaříte v něm vývar, přílohu nebo omáčku - rychle a s minimálními náklady na energii
Jak uvařit polentu? Při správném postupu může být pochoutkou pro gurmány
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na víně a kořenové zelenině hovězí na kořenove zelenině hovězí maso na zelenině a víně hovezi na zelenině hovězí na zelenine a vine hovězí na víně hovězí na víně s kořenovou zeleninou hovězí s korenovou zeleninou hovězí kližka na kořenové zelenině hovězí na vině a zelenině hovězí se zeleninou hovězí kostky na víně hovězí kostky na zelenině hovězí maso na víně hovězí klížka na víně hovězí na víně se zeleninou hovězí maso na kořenové zelenině a víně hovězi na kořenové zelenině a vine hovězí maso na kořenové zelenině hovězí na zelenině a vínu
Suroviny: mrkev, petržel, cibule, víno červené, bobkový list, koření nové koření, olej, máslo, mouka jáhlová, sůl, šťáva citronová, pepř mletý, mléko, polenta instantní, máslo
Hovězí na víně a kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gErY
2 názory