Francouzské kuřátko v kapustě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 202 kJ / 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,29 g |
Tuky | 25,44 g |
Vláknina | 23,53 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 176 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 47,46 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento klasický francouzský recept pochází z knihy Vaření v přímém přenosu. Změny, které jsem v něm udělala, se týkají poměru masa a zeleniny - ve prospěch zeleniny a vypuštění pěti Maggi dochucovacích kostek, které jsou podle mého názoru naprosto zbytečné. Oproti originálu pokrm navíc nezahušťuji.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 6. 2022 22:12
26. 8. 2018 10:12
22. 5. 2013 17:40
21. 5. 2013 23:39
20. 5. 2013 07:29
16. 9. 2011 21:39
1. 6. 2011 07:57
18. 7. 2010 19:49
6. 1. 2010 21:03
18. 5. 2009 22:40
18. 5. 2009 12:08
18. 5. 2009 08:51
18. 5. 2009 08:30
17. 5. 2009 23:54
17. 5. 2009 21:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 9 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 37 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 39 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: francouzské pokrmy mini kuřátko francouzské mini kuře francouzské minikuřátko příprava kapusty francouzské recepty pokrmy z kapusty mini kuratko recepty recepty z hlávky kapusty francouzke kuratko mini kuřátko recept baby kuřátko grilované recept francouzské vepřové v kapustě recept ba francouzké brambory kuřecí v kapustě francouzke mini kure francouzké mini kuřátko selské kuře na kapustě francouzské baby kuře francouzke pokrmy
Suroviny: stehno kuřecí, klobása, kapusta, pórek, mrkev, cibule, česnek, víno bílé suché, máslo, pepř, sůl, masox hovězí
Francouzské kuřátko v kapustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOGr
23 názorů