Hřibovo-masové koule plněné vejci
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 318 kJ / 1 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,66 g |
Tuky | 85,09 g |
Vláknina | 25,14 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 3,92 g |
Sůl | 9,44 g |
Sacharidy | 28,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Použila jsem klouzky.
Pokud se vám nebudou chtít tvarovat koule, můžete dát polovinu masové směsi do formy na srnčí hřbet. Položíte vejce a na ně dáte druhou polovinu masové směsi. Poté upečete.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 10. 2017 14:14
magdalenka: Bylo,Magdalenko,byloDěkuji
4. 10. 2017 19:57
Ani, bude to veľmi chutné.
4. 10. 2017 19:54
jemmy: Děkuji
4. 10. 2017 17:54
4. 10. 2017 13:49
Jana Pá: mysulka: DěkujiPůvodní plán k obědu byly klasické pštrosí vejce.Ale když manžel přinesl velké množství klouzků,tak mi to nedaloMáme rádi masovo hřibové karboše a tohle byla opět fajn změna
4. 10. 2017 10:21
4. 10. 2017 07:48
Koule-nekoule, tisknu a budu čekat až na ně přijde čas
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 48 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 50 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Husa nebo kachna? Kterou si vybrat na přípravu slavnostního menu a jak se liší
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: forma na masové koule masové koule plněné vejci plněné masové koule forma na plněné masové koule masové koule plněné vajíčkem koule z mletého masa plněné s vejci hribovo smetanova houbová omáčka masové koule plněné vejcem masové koule plněné masové koule s vejcem koule z mletého plněné vejcem hriby s vejcem houbový pekáček- recepty
Suroviny: houba hřib, plec vepřová, smetana, cibule, česnek, sůl, kmín drcený, pepř mletý, strouhanka, vejce, olej, strouhanka
Hřibovo-masové koule plněné vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJ8K
7 názorů