Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková pomazánka se smetanou

Vyzkoušejte snadnou pomazánku z restovaných ředkviček. Takto připravená pomazánka není tak štiplavá a zajisté zachutná i dětem. Nejlépe si ji vychutnáte na čerstvém kváskovém chlebu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

10. 1. 2018 16:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie755 kJ / 180 kcal
Bílkoviny4,44 g
Tuky11,17 g
Vláknina6,62 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy13,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ředkvičková pomazánka se zakysanou smetanou ředkvičková pomazánka ředkvičková pomazánka se zakysanou smetanou sýrová pomazánka česneková pomazánka

Suroviny: ředkvičky, tofu uzené, sůl, pepř mletý, cibule, smetana, máslo

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka se smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1O7j

Naposledy jste si prohlédli