Krémová kedlubnová polévka se smetanou
Polévky jsou skvělým základem našeho jídelníčku a můžeme je připravit prakticky z jakékoliv suroviny. Na tuto polévku budeme potřebovat kedluben a brambory, které povaříme a rozmixujeme se smetanou do hladkého krému. Ten pak dozdobíme krutonky a uzeným masem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 813 kJ / 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,24 g |
Tuky | 31,34 g |
Vláknina | 15,96 g |
Cholesterol | 91 mg |
Sodík | 939 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 55,31 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2023 21:58
22. 1. 2023 21:31
16. 4. 2022 09:06
21. 5. 2021 22:24
21. 5. 2021 20:04
14. 5. 2021 20:20
7. 5. 2021 13:17
6. 5. 2021 20:35
6. 5. 2021 18:30
6. 5. 2021 13:06
Uzené jsem ráno zapomněla vyndat z mrazáku. Pažitka to srovnala. Vůbec mi tam maso nechybělo. Dala jsem bílý a taky černý pepř. Určitě jsem nevařila naposledy!
5. 5. 2021 15:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 minutou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 24 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 39 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: krémová kedlubnová polévka kedlubnová polévka krémová kedlubnová polévka se smetanou kedlubnová polévka kedlubnová polévka s bramborem kedlubnová krémová polévka kedlubnova pilevka kedlubnová krémová polévka s bramborem kedlubnová polévka recept kedlubny recepty krémová polévka polevka z kedlubny recept kedlubnová krémová polévka recepty z kedlubny kedlubnova polevka krem kedlubova krémová polévka kedlubnová polévka se se smetanou kedlubny recepty kedlubna polévka kedlubnova polevka kejřova kedlibnova polevka
Suroviny: kedlubna, brambory, máslo, cibule, sůl, pepř bílý mletý, vývar masový, smetana na vaření, chléb, maso uzené, česnek, olej, pažitka
Krémová kedlubnová polévka se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjNp
11 názorů