Focaccia (z lednice)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 268 kJ / 2 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,39 g |
Tuky | 51,93 g |
Vláknina | 17,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 369,57 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 5. 2024 23:47
15. 5. 2020 13:12
cathleen: Děkuji moc, vyzkouším.
15. 5. 2020 11:39
KUKI1: v téhle délekynoucí j v těstě méně tuku. Myslím si, že na chuti samotné focaccie to dlouhé kynutí poznat bude (v kladném slova smyslu). Pokud dáváte důraz na chuť samotné střídy, tato bude určitě trochu voňavější i chutnější - doporučuji vyzkoušet obě a porovnat. Není nad vlastní vyzkoušení.
15. 5. 2020 11:30
cathleen: ano, to je ona
15. 5. 2020 09:16
KUKI1: jsem šťastná, že i u vás tahle focaccia boduje je opravdu snadná a zároveň výborná. Tím druhým receptem myslíte tuhle? https://www.toprecepty.cz/recept/42405-focaccia-s-...
13. 5. 2020 11:44
Tuto fantastickou focacciu peču teď každý týden, vyhovuje mi prvotní příprava den předem a druhý den jen pečení. Mám od Vás uložený ještě jeden recept na focacciu (bez lednice), je chuťově stejná jako tahle a taky tak nadýchaná? Děkuji moc za odpověď a Vaše skvělé recepty
4. 5. 2019 09:48
magdalenka: já jen dodávám, že je opravdu vynikající
3. 5. 2019 17:21
Recept mi unikol, až sa divím, lebo ak vidím niečo od teba, vždy to vzbudí moju pozornosť. Fotka s megabublinami ma dostala! Krása!
3. 5. 2019 17:11
KUKI1: dávám na klasicky velký plech, ale těsto nerozprostírám po úplně celé ploše. Máme ji rádi trochu vyšší, s křupavým povrchem.
3. 5. 2019 16:55
Právě ji pecu, vypadá výborně , ale asi jsem ji dala na malý plech, je vyšší. Na jaký plech je to myšleno? Děkuji
21. 3. 2018 11:02
SilviaD: ano, velmi přibližně - jako obálku. Mezi jednotlivými přeloženími těsto kyne v teple místnosti.
21. 3. 2018 09:07
Mňam, mňam . Toto vyzerá byť prudko jedlé a dá sa krásne upiecť cez víkend na raňajky. To cesto skladáme ako obálku? A medzi jednotlivými skladaniami sa nedáva do chladničky?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 19 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 22 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 32 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 35 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Francouzské madlenky jsou sušenky z piškotového těsta: Poradíme vám, jak je upéct
Další recepty
Tématické fráze: focaccia recept focaccia recepty z lednice foccacia
Suroviny: voda, droždí čerstvé, olej olivový, sůl, mouka hladká, olej olivový, voda, rozmarýn, česnek, sůl hrubá
Focaccia (z lednice)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wDKX
12 názorů