Vývar s bylinkovými nočky
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 705 kJ / 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,05 g |
Tuky | 14,54 g |
Vláknina | 4,15 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 173 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 46,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 5. 2023 09:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí marshmallow
Přidáno před 1 hodinou
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 3 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 18 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Leninka12 uvařil před 13 sekundami
Brokolice s Nivou
Marylka uvařila před 24 minutami
Kuře na rýži
limosek uvařila před 44 minutami
Kynutý tvarohový závin
Alena Cerna uvařila před 1 hodinou
Kuřecí smetanový pekáček
kimlo uvařila před 3 hodinami
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 8 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 12 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 13 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 13 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Máslové brambory s pečeným česnekem: Chuťově výraznější příloha se báječně hodí k minutkám, ale i jako samostatné jídlo
Vyvýšené záhony jsou hitem našich zahrad. Jak si ušetřit práci s jejich zaléváním?
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: vývar s králičí vývar s bylinkovými nočky jarní vývar je potřeba vařit mungo klíčky
Suroviny: vývar masový, mrkev, pórek, klíčky, vejce, mouka polohrubá, bylinky, sůl
Vývar s bylinkovými nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rDZ4
1 názor