Krůtí sekaná s čedarem, mrkví a pikantní glazurou
Výbornou sekanou z krůtího masa dochutíme čedarem a osmahnutou zeleninou. Výraznější chuť jí dodává dijonská hořčice a medvědí česnek. Před koncem pečení ji ještě potřeme pikantní glazurou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 139 kJ / 1 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,55 g |
Tuky | 70,13 g |
Vláknina | 9,96 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 1,98 g |
Sůl | 4,91 g |
Sacharidy | 67,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: pro ženy.cz, upraveno
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: sekaná z mrkve sekaná krůtí mrkev krutí mleté s mrkvi glazování cibule glazura na domácí sekanou sekaná s chedarem glazura na sekanou mleté krůtí recepty sekaná z krůtího masa s mrkví kruti sekana s testovinami kuřecí sekaná s mrkví
Suroviny: maso krůtí mleté, mrkev, cibule, česnek, česnek mědvědí, sýr chedar, vejce, hořčice dijonská, sůl, pepř mletý, olej olivový, kečup sladký, med, chilli
Krůtí sekaná s čedarem, mrkví a pikantní glazurou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2ZJj
0 názorů