Úplně jiný tatarák
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 049 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,10 g |
Tuky | 13,38 g |
Vláknina | 1,04 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 2,98 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud je někdo zvyklý na klasický tatarák s pěti a více dochucovadly, tak asi nebude nadšený....ne, opravdu tam není žloutek, cibule, paprika, kečup....Ale pokud si chcete užít chuť masa, tak by vám to chutnat mohlo. Není to můj vynález, jedla jsem tenhle tatarák před mnoha mnoha lety v Sýrii (tam ani nebyla ta hořčice, ta mi tam ale chutná).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 5. 2019 23:56
12. 5. 2019 09:44
12. 5. 2019 09:42
11. 5. 2019 20:52
Klasicky tatarak je stale ten francouzsky, hodne podobny tomu ceskemu.
11. 5. 2019 19:30
11. 5. 2019 10:48
11. 5. 2019 10:16
Jj, rcp už je takřka stejný jako ve většině Evropy To jenom my tady cpeme, do tohoto jemného jídla, kdeco
Eja57:
S tím chrástem vyzkouším (bez hořčice). Jen co začnou znovu vozit do Lídla maso...
11. 5. 2019 07:41
11. 5. 2019 07:33
10. 5. 2019 21:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 48 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 50 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Víte nebo nevíte? Aneb 12 užitečných rad pro správné želírování
Další recepty
Tématické fráze: vhodné maso na tatarák rcp tatarák hovezí
Suroviny: maso hovězí, petrželka, olej olivový, hořčice dijonská, sůl, pepř, topinka
Úplně jiný tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pAmV
10 názorů