Salát plný zeleniny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 164 kJ / 2 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,78 g |
Tuky | 90,57 g |
Vláknina | 29,56 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,44 g |
Sacharidy | 422,86 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Salát je moc dobrý. Ideální lehký oběd nebo i na letní období se hodí. Jako bylinku jsem zvolila bazalku, protože salátu dodá vůni.
P.S. toto množství těstovin je pro víc lidí, když už dělám salát tak ho dělám na víc dní (2-3 dny), ale jelikož máme rádi saláty, tak se u nás sní daleko dřív.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 3. 2020 20:34
8. 3. 2020 20:25
8. 3. 2020 19:58
8. 3. 2020 19:52
8. 3. 2020 18:29
8. 3. 2020 18:27
8. 3. 2020 18:23
8. 3. 2020 17:57
8. 3. 2020 17:23
8. 3. 2020 14:52
Možná bych ještě zdůraznila dostatečné osolení vody na vaření těstovin, nasají sůl jen při vaření, pak už sůl nepřijmou...
8. 3. 2020 14:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 18 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 33 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sázená vejce z toustovače: Připravte si je s krásně tekutým žloutkem
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Suroviny: těstoviny barevné, cibule červená, cibule, paprika čerstvá žlutá, rajče, zelí pekingské, kukuřice sterilovaná, karotka baby, hrášek sterilovaný, tuňák ve vlastní šťávě, smetana zakysaná, majonéza, hořčice, citron, sůl, pepř, petrželka, bazalka čerstvá
Salát plný zeleniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mJ1E
11 názorů