Čínská ostrá sladkokyselá polévka se zastřeným vejcem (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 723 kJ / 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,59 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Psyllium není nutné, ale polévku zahustí do správně "blemcavé" konzistence čínské polévky.
Recept inspirován internetem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 2. 2022 20:40
18. 9. 2020 08:32
17. 9. 2020 21:02
17. 9. 2020 20:01
17. 9. 2020 19:51
17. 9. 2020 19:34
Forma receptů je zde daná, kdo chce být součástí komunity, koukne, jak na to a přizpůsobí se. - To je vše a vše je mimo recept, nepatří k němu. Chcete-li, můžete si založit diskuzi a povídat si tam.
17. 9. 2020 19:18
Nevím co vám na názvech receptů přijde nesmyslné. "Čínská sladkokyselá pálivá polévka (Dělená strava podle LK - zvířata)" jsou tam potřebný informace - Co to je, kam se to řadí a zařazení mezi rostlinnou a živočišnou skupinu) to je naprosto normální název, chcete třeba aby tam byl název "Pálivá polívka po čínsku"? I normálního člověka když potkáte na ulici a čte si nějaký článek, tak proč si čte třeba zrovna téma, o které by normálně ani okem nezavadil?
Protože ho zaujal název a když vás zaujme název, má autor z poloviny vyhráno.
No ohledně toho kvanta receptů které tu autor/ka přidává, tak pokud nemá tolik času přidávat recepty postupně například každý den jeden, tak prostě jen vynahrazuje dny, kdy na to čas nebyl. (Vím že to není nejlepší příklad, ale třeba vemte si, že milujete ježdění na kole, každý den si uděláte krátký výlet na 10 kilometrů, ale třeba 2 dny na to mít čas nebudete a bude vás to hodně mrzet, vy by jste si to nevynahradil/la a neudělala si větší výlet? Já osobně tedy ano.)
A pokud vím tak ty "kecy" o totáči či jiné politické straně tu zakázané či omezené nejsou, takže hold your horses, ok .
17. 9. 2020 15:38
17. 9. 2020 14:19
1. Nepíši že někoho urážíte, jen že poučujete.
2. Chápu že moderátoři tu odvádí kus práce, ale to že tady ve dvou slovech použitá majuskula (velké písmeno) není po gramatické ani češtinářské stránce špatně a nedá se počítat jako chyba, to je asi tak všechno co vám k tomu řeknu.
3. Otázku "proč zrovna v těchto dvou slovech jsou použita velká písmena" neházejte na mou osobu, nevidím autorovi/ce do hlavy, takže nevím jaký byl důvod aby to tak bylo napsáno, jen hádám a uvažuji nad tím proč by to tak může být...
11. 9. 2020 22:29
11. 9. 2020 21:24
11. 9. 2020 20:19
Ano - obtěžuje mne, že nerespektujete nic - nesmyslné názvy receptů znemožňují obvyklé funkce webu - k čemukoli se přiřadí recepty úplně mimo jen díky závorce v názvu....A obtěžuje mne otevřít TOPky a vypadne na mne dalších X receptů od jednoho autora a nic jiného...
A věřím, že nejenom mne....
A ty kecy o totáči si nechte laskavě od cesty....
11. 9. 2020 20:05
11. 9. 2020 20:02
11. 9. 2020 19:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 57 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: vývar kuřecí, cibulka lahůdková, mrkev strouhaná, chilli paprika čerstvá, žampióny, prsa kuřecí, psyllium, ocet rýžový, omáčka worcesterová, olej slunečnicový, vejce, ocet
Čínská ostrá sladkokyselá polévka se zastřeným vejcem (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7A6
21 názorů