Letní bramborová kaše s cuketou a bylinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 115 kJ / 744 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,64 g |
Tuky | 23,00 g |
Vláknina | 21,70 g |
Cholesterol | 69 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 107,86 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kaše je jemná a moc dobrá. Množství mléka je jen orientační, přidávejte postupně, možná ho bude třeba i více. A celeru můžete taky přidat, záleží jen na vaší chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 9. 2020 09:27
18. 9. 2020 07:17
18. 9. 2020 07:01
11. 9. 2020 21:52
11. 9. 2020 21:48
11. 9. 2020 21:46
11. 9. 2020 21:41
11. 9. 2020 21:37
Ještě si , prosim, dopiš do druhé věty postupu slovo "vody" - Dáme do osolené vody s libečkem...
Recept někdy zkusím!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 47 sekundami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 23 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Letní jablka: Dozrávají uprostřed léta a jsou typická lahodnou nakyslou chutí a krátkou trvanlivostí
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Suroviny: brambory, cuketa, celer, nať petrželová, smetana, máslo, sůl, pažitka
Letní bramborová kaše s cuketou a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4MA6
8 názorů