Rajská omáčka se sušenými švestkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 171 kJ / 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,78 g |
Tuky | 2,14 g |
Vláknina | 21,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 159 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 102,63 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 1. 2022 12:53
Marie Svarcova: Maruško moc děkuji za milou zprávu
6. 1. 2022 18:23
Dnes jsem vařila jen pro sebe, zbylo mi kousek masa a knedlík tak jsem zkusila tuto Rajskou omáčku se sušenými švestkami. Miládko je skvělá, dovolila jsem si dát foto i když není zdaleka tak krásné jako tvoje. Děkuji za recept - bude určitě mezi oblíbenými .
3. 1. 2022 13:14
Babička do rajske davala rozinky s zahušťovala strouhaným perníkem...
3. 1. 2022 09:32
ty švestky příště zkusím , určitě to je skvělý nápad i provedení
23. 9. 2020 19:13
Eja57: Evi byla dobrá, ty švestky v tom jsou dobré. Možná příště ještě přidám .a moc děkuji
23. 9. 2020 19:01
By mi chutnalo - mám ráda voňavou a sladkou rajskou, vyzkouším
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: cibule, mrkev, celer, švestky sušené, omáčka rajčatová, vývar, rajče, máslo, mouka hladká, koření hřebíček, koření nové koření, bobkový list, cukr, skořice mletá, sůl
Rajská omáčka se sušenými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Og7
6 názorů