Španělský ptáček
Suroviny pro 4
4
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s rýží
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2022 14:10
NelkaPrdelka: váš další nesmyslný komentář mažu
5. 1. 2012 13:17
Dovolila jsem si přidat foto..Moje druhá omáčka
23. 7. 2011 23:44
plátky masa před náplní osolím,opepřím,potřu plnotučnou hořčicí,při dušení přidám kousíček masoxu
30. 4. 2011 16:42
Podle tradičního receptu naší babičky http://recepty.jiribures.cz/masa/spanelsti-ptacci/ dáváme dovnitř místo jednotlivých ingrediencí nádivku. Když jsem návod četl poprvé, tak mě to překvapilo, ale je to překvapivě dobré.
12. 5. 2010 13:11
Dělala jsem je dneska poprvé(ve svém životě)z kuřecích prsních svalů, jen bez mrkve a jsou výborné. Také jsem přidávala plnotučnou hořčici. A dovnitř jsem dala kuřecí párečky se sýrem. Mňamka.
13. 4. 2010 17:23
Taky dávám hořčici. A hlavně těsně před koncem přidám do omáčky 1-2 lžíce červeného vína. A zatím to mělo vždy velký úspěch.
17. 1. 2010 20:00
To já nedávám vajíčko ani mrkev do ptáčků,ale kys.okurku,slaninu,godhaj,cibuli,česnek a vše nakrájím na drobné kostičky.To vše spojím hořčicí a přidám trochu pepře.Vřele doporučuji...zmněna je život!
17. 1. 2010 18:41
Jo to taky děláme ve škole.S tou hořčicí to je pravda.Já vžydcky když dělám něco takového třeba jako roláda tak tam hořčice nesmí chybět.
13. 11. 2009 17:53
Míšo, tak to jsme dvějá je bez hořčice ani nedělám
13. 11. 2009 17:41
Já přidávám ještě na plátky masa obyčejnou hořčici
13. 11. 2009 17:34
prosim mam to bez chute
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 17 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 23 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 46 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: španělský ptáček španělský ptáček recept španělský ptáček z kuřecího masa kuřecí španělské ptáčky jak připravit dobré španělské ptáčky kuřecí španělský ptáček španelské ptáčky z kuřecího masa rozlítaný španělský ptáček recept španělský ptáček ptacek recept na španělské ptáčky španělské ptáčky z kuřecího španělští ptáčci španělský ptáček z kuřecího ptáčci španělské ptáčky ptáčky z kuřecího masa recepty spanelsky ptacek španelské ptáčky recept španělský ptáčci
Suroviny: maso, slanina, cibule, mrkev, párky, okurky sterilované, vejce, sůl
Španělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLkr
11 názorů