Pomalu pečená kližka na Moravance
Kousky hovězí kližky, pomalounku pečené na směsi sladkokyselé zeleniny se doslova rozpadají, jak jsou křehoučké. Červené víno omáčku ještě dochutí a v kombinaci se sametově jemnou bramborovou kaší bude požitek z jídla dokonalý.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 748 kJ / 1 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,19 g |
Tuky | 43,78 g |
Vláknina | 63,01 g |
Cholesterol | 411 mg |
Sodík | 3,19 g |
Sůl | 7,70 g |
Sacharidy | 61,90 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2021 10:49
23. 4. 2021 07:32
15. 4. 2021 13:19
14. 4. 2021 23:34
14. 4. 2021 19:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 20 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 23 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 33 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 36 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se vaří bramborová kaše? Jak snadno připravit celerovou, mrkvovou a dýňovou variantu
Trhané maso je hit! Chutná výborně, příprava je velice snadná a využití v kuchyni široké, stačí jen dodržet postup
Pečení v horkovzdušné troubě je výhodné, ale má svá specifika. Poradíme, jak v takové troubě péct maso
Další recepty
Suroviny: kližka hovězí, moravanka, cibule, mrkev, celer, víno červené, paprika sušená sladká, sádlo, vývar masový, mouka hladká, koření nové koření, sůl, pepř mletý
Pomalu pečená kližka na Moravance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pJRm
5 názorů