Hrušková povidla
Hrušková povidla jsou snadná na přípravu. Využijeme je pak zejména jako náplň při přípravě koláčů a dalších moučníků. Pokud tedy máte bohatou úrodu hrušek, neváhejte a vyzkoušejte přípravu povidel.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 919 kJ / 2 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,25 g |
Tuky | 3,75 g |
Vláknina | 45,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 675,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Povidla se nemusí sterilizovat, kdo ale chce, může je dát na 20 min. do trouby vyhřáté na 85°C.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2014 08:47
31. 5. 2011 09:06
18. 5. 2010 16:21
6. 11. 2009 11:45
5. 8. 2009 13:14
5. 8. 2009 13:06
5. 8. 2009 13:05
5. 8. 2009 12:58
5. 8. 2009 12:58
5. 8. 2009 12:56
5. 8. 2009 12:54
5. 8. 2009 12:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Očistit a připravit hrušky na další zpracování zvládne podle našeho videa úplně každý. Ovoce se hodí do moučníků a k zavařování
Hrušková povidla vaříme z dobře vyzrálého ovoce. Výborně chutnají a jsou oblíbenou náplní buchet, koláčů a knedlíků
Další recepty
Tématické fráze: povidla z hrušek hruskova marmelada hrušková povidla pečená v troubě povidla z hrušek v troubě hrušková povidla v domácí pekárně jak se vaří domácí hruškové povidla povidli z hrusek recept na povidla z hrušek povidla ze sušených hrušek hrušková marmeláda recept jak se vaří hrušková povidla povidla z hrušek recept hruškovápovidla hrušková hrušková zavařenina hrušková povidla z domácí pekárny povidla z pekárny hrušková šťáva recept hruškový džem povidla recept
Suroviny: hruška, cukr krystal, šťáva citronová, konzervant proti plísním
Hrušková povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYMp
12 názorů