Dušené hovězí s růžičkovou kapustou
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 434 kJ / 1 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,52 g |
Tuky | 98,92 g |
Vláknina | 27,14 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 69,58 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 2. 2022 13:24
24. 2. 2022 13:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 9 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 15 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 38 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 54 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
2 varianty uzení masa v udírně: Jakou zvolit teplotu na studený a teplý kouř
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, cibule, sádlo, sůl, pepř mletý, vývar hovězí, kapusta růžičková, slanina uzená, mouka hladká, česnek, sůl, pepř
Dušené hovězí s růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dpvq
2 názory