Segedínský guláš v papiňáku
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 091 kJ / 1 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,33 g |
Tuky | 75,31 g |
Vláknina | 22,14 g |
Cholesterol | 496 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 42,00 g |
Postup přípravy
-
Jak správně nakrájet cibuli. Jde to i bez říznutí a potoků slz
-
Čím dochutit segedínský guláš. Které koření by v něm nemělo chybět?
Poznámka autora receptu
Pokud je guláš řídký, tak přidat trochu hotové tmavé jíšky.
Přeji všem dobrou chuť. :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 30 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 36 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 59 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit semifreda? Miniaturní dortíčky jsou plné smetany, ovoce a čokolády
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, sádlo, cibule, česnek, kmín drcený, paprika čerstvá červená, masox hovězí, bobkový list, pepř, smetana zakysaná 12%
Segedínský guláš v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOr5
0 názorů