Famózní steak metodou sous vide
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Postup přípravy
-
Lauben Sous Vide Stick je ideálním pomocníkem do kuchyně pro každého, kdo chce ušetřit hodiny strávené u sporáku, a přesto dostat z ingrediencí maximum.
-
Tip na závěr: Smažené nemusí nutně znamenat nezdravé. Digitální fritéza Lauben Hot Air Fryer 4000BC zajistí, že si na svých oblíbených křupavých pokrmech můžete pochutnat bez výčitek. Fritéza funguje na principu 360° cirkulace horkého vzduchu, který jídlo ohřívá ze všech směrů, a není tak třeba použít téměř žádný tuk. A díky pachovému filtru můžete na nevábnou vůni, která běžně smažení doprovází, klidně zapomenout.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 28 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 56 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 59 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Právě frčí pop-up restaurace: Kulinářské speciality ochutnáte v galerii, na hřišti i u sousedů na zahradě. Co pro to udělat?
Další recepty
Suroviny: steak hovězí, sůl mořská, pepř černý, rozmarýn, olej, máslo
Famózní steak metodou sous vide
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP8Lz
0 názorů