Vodňanské hovězí žížalky
Snadné a rychlé masové nudličky jsou skvělým obědem či večeří v uspěchaném dni. Tento recept přináší restované hovězí nudličky s dušenými houbami a kousky nakládaných okurek. Jako příloha se jistě skvěle hodí třeba houskový knedlík.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 643 kJ / 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,95 g |
Tuky | 15,56 g |
Vláknina | 14,07 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 28,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Původní recept z retro kuchařky je Vodňanská roštěná, upravený a uvařený podle přání vnučky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 17 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 4 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 7 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 8 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 10 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 10 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 10 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Další recepty
Suroviny: maso, sůl, pepř mletý, kmín drcený, mouka hladká, sádlo, cibule, houby mražené, okurky sterilované, pasta sardelová, vývar masový
Vodňanské hovězí žížalky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Vw3
0 názorů