Hovězí kostky na způsob zvěřiny s brusinkami
Podzimní čas s sebou nese chutě lesa, zvěřiny a lesních plodů. Nevadí pokud nemáte zrovna v rodině nimroda, i z hovězího masa lze připravit úžasné jídlo s akcentem divočiny. Postará se o to jalovec a brusinky, které vyladí jídlo ke spokojenosti.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 943 kJ / 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,36 g |
Tuky | 50,69 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 223 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 24,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do omáčky lze přidat smetanu, citron apod, nedávala jsem ani nezahušťovala, omáčku zahustila rozmixovaná cibule se zeleninou. Kdo má potřebu zahustí jíškou nebo záklechtkou a provaří.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2023 19:25
11. 10. 2023 19:20
11. 10. 2023 17:40
11. 10. 2023 13:23
11. 10. 2023 07:56
11. 10. 2023 06:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 5 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak se dělí hovězí maso? Které části jsou šťavnaté a libové
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, sůl, pepř mletý, sádlo, špek, cibule, mrkev, bulva celerová, pasta papriková, hořčice, cukr, bobkový list, jalovec, rozmarýn, vývar masový, brusinky,
Hovězí kostky na způsob zvěřiny s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk2Lp
6 názorů