Bavorská pečeně a bavorský bramborový salát
Připravte si osvěžující bavorský bramborový salát jako skvělou alternativu majonézových salátů. Vhodně ho doplňuje pečeně připravená po bavorském způsobu obalená v křupavém těstíčku.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 369 kJ / 2 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 276,37 g |
Tuky | 58,79 g |
Vláknina | 27,15 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 925 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 198,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento salát můžeme dělat v různých obměnách, např. s ředkvičkami, s opečenými houbami atd. Můžeme také přidat nasekanou petrželku nebo pažitku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2024 15:15
29. 1. 2024 11:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 16 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 22 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 5 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 9 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 10 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 10 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 10 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 11 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 13 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 13 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak pěstovat bazalku. Oblíbená aromatická bylinka je královnou voňavé kuchyně
Další recepty
Suroviny: brambory, okurka salátová, sůl, pepř mletý, cibule, kapie sterilovaná, vývar drůbeží, sůl, chilli, cukr, ocet, hořčice pikantní, olej olivový, pečeně vepřová, sůl, olej, vejce, mléko, mouka hladká, sůl, pepř mletý, česnek, rozmarýn, olej
Bavorská pečeně a bavorský bramborový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYkW2
2 názory