Pečenáče
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 555 kJ / 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,12 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 3,63 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 13,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Možná to jde i bez sterilizace, pro mne to je dnes premiéra, tak nevím. Recept je opět můj. Pečenáče miluji a tak jsem si řekla, že se snad na tom nedá nic pokazit. Uvidíme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 9. 2023 08:06
Ivana Ch: Ještě jste neměla čas?
22. 6. 2014 15:22
Zastávám se také jen mouky s kořením. A nemusí se sterilovat. Zatím je v pokusech zalití horkým nálevem,zaškubnutí a postavení na víčko do schlazení.
19. 10. 2012 11:01
marki87: mi na tom chutná právě ta strouhanka nejvíc, ale proč ne? Vyzkouším taky jen v mouce
19. 10. 2012 10:38
No nevím, příště to asi zkusím jen na přírodno v mouce, jak píše Angel 666. Manžel je taky rybář, ryby milujem, i ty na kyselo... Ale ta strouhanka na tom nechutná nám ani rodičům
8. 5. 2012 13:39
Pepa: musím odpovědět stejně, jako špagetka, ale měly by opravdu vydržet půl roku
8. 5. 2012 13:36
Pepa:u nás velmi krátce, neb muž je miluje. Ale podle mě i 6 měsíců. Ovšem já to nikdy tak dlouho nezkoušela, u nás do 14 dnů mizej
8. 5. 2012 13:32
Zajímalo by mě jak dlouho vydrží pečenáče když jsou sterilované
29. 3. 2010 13:09
Ivana Ch určitě dej!!! Já jsem to dělala poprvé v životě, ale i tak byly dobré
29. 3. 2010 10:49
Až budu mít čas dam sem recept na moje pečenáče. Dělám je ze sleďů, vždycky ze tří kil, steriluje je. Nálev dělám s kořenovou zeleninou a hlavně bílým vínem. Receptů už jsem rozdala mraky a zatím je všichni chválili.
29. 3. 2010 10:49
Až budu mít čas dam sem recept na moje pečenáče. Dělám je ze sleďů, vždycky ze tří kil, steriluje je. Nálev dělám s kořenovou zeleninou a hlavně bílým vínem. Receptů už jsem rozdala mraky a zatím je všichni chválili.
1. 11. 2009 12:18
magdalenko, já jsem to taky jen tak prubla od oka a výsledek nadchnul, tak jsem fakt ráda, že chutnalo!
31. 10. 2009 10:46
Janička!
Dnes som otvorila na raňajky pohár s pečenáčmi. Robila som pred týždňom a iba s obrovským zaprením som poháre v chladničke okukávala. Bola to moja premiéra, ešte som nič také nerobila, ale ani nejedla (iba videla v Lidli). A nesterilizovala som - ako radí angel. Ďakujem ti za recept, pretože som nerobila poslednýkrát! +
Dnes som otvorila na raňajky pohár s pečenáčmi. Robila som pred týždňom a iba s obrovským zaprením som poháre v chladničke okukávala. Bola to moja premiéra, ešte som nič také nerobila, ale ani nejedla (iba videla v Lidli). A nesterilizovala som - ako radí angel. Ďakujem ti za recept, pretože som nerobila poslednýkrát! +
8. 9. 2009 19:53
Pavli, tak to mám fakt radost, já mám ještě jednu flašku, ještě jsem nezkoušela, já nesmím, ale jsem ráda, že chutnaly, byl to takový spíš experiment
8. 9. 2009 19:46
tak musím dneska komentovat. Měla jsem u mě doma jednu těhuli, jakmile jsem ji naložila tyhle pečenáče, prý se ji v momentě zlepšila o 100% nálada! a taky jednu, co to v životě nejedla a moc si to pochvalovala takže!! výýýýýýýýýýbornéééééééé
1. 9. 2009 11:56
Janko a zkus to podle Angel, já jsem to prubla naprosto podle sebe, za výsledek neručím a Angel už má zkušenosti
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 35 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 37 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 48 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 50 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: nálev na pečenáče domácí pečenáče pečenáče z cejna recept na rybí pečenáče pečenáč pečenáče z cejnů rybí pečenáče recept na domaci pecenace pečenáče nálev ryby pecenace pecenace z kapra domácí pečenáče z kapra pečenáče recept z cejna domácí pečenáče recept nálev na pečenáče z ryb pečenáče ze sleďů domácí rybí pečenáče co je pečenáč co jsou pečenáče pečenáč recept
Suroviny: hejk, strouhanka, vejce, mouka hladká, sůl, pepř, koření nové koření, cukr, sůl, ocet, bobkový list
Pečenáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OyxQ
26 názorů