Masozeleninová polévka
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 1 003 kJ / 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 16,82 g |
Vláknina | 6,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 17,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 3. 2023 08:44
26. 1. 2019 17:05
No, ač se to zdá jako protimluv, tak je rozdíl vařit vývar se zeleninou vcelku (pak můžete mít částečně pravdu - záleží na chuti toho kterého z nás) a vařit polévku z nahrubo strouhaných kořenů, jak zde stojí psáno, že
26. 1. 2019 14:51
27. 1. 2010 23:09
19. 10. 2009 09:48
19. 10. 2009 07:52
18. 10. 2009 23:36
18. 10. 2009 18:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 47 sekundami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 23 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vývar z masa a kostí je základem polévek i omáček. Jak uvařit ten nejlepší vývar
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: masozeleninová jídla zeleninová polévka z kuřete babicovy dobroty-vykoštění kuřete polévky recepty masozeleninová poléka máslové kapání maso-zeleninová polévka recepty maso-zeleninová polévka
Suroviny: cibule, mrkev, petržel, brambory, sůl, kuře, olej, zavářka, petrželka
Masozeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8kE
8 názorů