Pstruh na uzené paprice
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 226 kJ / 54 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 1,75 g |
Vláknina | 2,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Sůl velmi opatrně, při použití uzené papriky a při pečení se slanost zvýrazní, spíš si solí každý sám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2023 10:22
9. 1. 2010 16:43
9. 1. 2010 16:38
Ty brambory ,mají nádhernou barvu. +9
8. 1. 2010 23:50
8. 1. 2010 21:56
8. 1. 2010 21:08
8. 1. 2010 20:41
8. 1. 2010 20:40
8. 1. 2010 20:32
ale koupila jsem to na těch trzích
8. 1. 2010 20:29
8. 1. 2010 20:26
Bibi je to paprika jemně dělaná ve studeném kouři a nááádherně voní , určitě si ji sežeň, ty s ní uděláš zázraky, fakt
Drahulin, zatím jen na trzích nebo ve speciálních krámcích s kořením nebo na webu. Jo přidám fotku, co jsem sehnala já
8. 1. 2010 20:22
8. 1. 2010 20:20
8. 1. 2010 20:16
8. 1. 2010 20:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 4 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 27 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 42 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: uzena paprika uzena paprika recepty jak udit pstruha použití uzené papriky koření uzená paprika- recepty uzena paprika pouziti uzená paprika recept uzeni pstruzi pstrh zauzeny uzená paprika- recept uzení papriky recept na uzeneho pstruha uzení ryb kde použít uzenou papriku paprika uzena "koření smícháme dohromady. citronovou šťávou pokapeme pstruhy" uzené papriky jak udit recepty z uzeneho pstruha pečený pstruh na zelenině rajčata papriky kuchařka uzeni ryby
Suroviny: pstruh, paprika sušená uzená, rozmarýn, tymián, koriandr, kardamom, šťáva citronová, tuk, salát, zelenina
Pstruh na uzené paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVNR
17 názorů