Naložení bylinek do oleje
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 14 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, 1. 6. 2024 20:55
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Pastýřská pomazánka byla výborná, dokonce manžel ani…“ tara23, před 14 hodinami
„Pekný podvečer dievčatá. Mala som tu dnes dcéru s rodinou.…“ Julia Oskerova, před 14 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. Také je děláš? Pěkné nedělní…“ MarcelaPa, před 18 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
French financiers: Vláčné francouzské koláčky chutnají skoro jako makronky. Jsou jednodušší a specifickou vůni jim dodá hnědé máslo
Pažitková omáčka: Rakouská pikantní omáčka s křenem se podobá majonéze a báječně doplňuje šťavnatou hovězí špičku
Rychle na stole: Nejlepší jídla, která zvládnete připravit do 15 minut! Dáte si sýrové palačinky nebo máslovou tresku?
1. 1. 2015 14:44
26. 5. 2014 01:28
Už jen připravit nějaký chutný pokrm a ozdobit stůl nějakou kyticí http://www.kvetinysasanka.cz/31-kytice
36-113-large.jpg
4. 9. 2011 21:52
Za rady a odkazy moc děkuju - byla jsem teď asi naposledy na chalupě před zimou a potřebovala jsem s těmi bylinkami něco udělat, aby nepřišly vniveč...
4. 9. 2011 21:38
http://www.s-italem-v-kuchyni.com/s-italem-v-kuchy...
4. 9. 2011 21:25
Jinak já i chilli olej si dělám spíš za vlahého ne horkého oleje, ale to už je asi na zálibě a chuti každého
4. 9. 2011 21:17
http://www.freestylepizza.cz/cs/uvodni-stranka/Rec...
4. 9. 2011 21:11
4. 9. 2011 20:54
Tak to zaliju ohřátým olejem. Ještě dotaz...Jak dlouho to vydrží? Jako ten olej, nebo méně? A sterilovat se nemusí? Že bych prubla tu myčku???
4. 9. 2011 20:50
Sůl nedávej, zakalil by se. Skladovat - no, do další sklizně v pohodě
4. 9. 2011 20:29
Pamatuji si, že Ital je nějak nakládal do ohřátého oleje, ale nevím na kolik stupňů, případně jestli teplý, vlažný, horký nebo vroucí??? A jestli tam patří ještě něco dalšího, například česnek nebo sůl??
Jo, a jak dlouho se může takto skladovat?
Děkuji za každou radu.