Pstruh s citrónovým pepřem a medem
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 11 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, 1. 6. 2024 20:55
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Pastýřská pomazánka byla výborná, dokonce manžel ani…“ tara23, před 11 hodinami
„Pekný podvečer dievčatá. Mala som tu dnes dcéru s rodinou.…“ Julia Oskerova, před 12 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. Také je děláš? Pěkné nedělní…“ MarcelaPa, před 15 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
30. 5. 2013 16:52
29. 5. 2013 18:10
29. 5. 2013 17:09
29. 5. 2013 17:02
Pstruha opláchneme pod tekoucí vodou. Pokapeme citrónem a naložíme do medové marinády. Posypeme trochou sušené citronové kůry a citronovým pepřem. Naloženou rybu necháme nejlépe přes noc marinovat.
Na pánvi rozehřejeme malé množství olivového oleje a pstruha z obou stran opečeme.
Pstruha na medu podáváme například s bramborovou kaší, čerstvou zeleninovou oblohou nebo celozrnnou bagetou.
Tip na koření: www.rojikovokoreni.cz/citronovy-pepr-bily/p83