Den makaronů
Makarony jsou tradiční italskou přílohou a řadí se u nás mezi oblíbené těstoviny, mezi které patří špagety, penne, ravioli, fusilli a mnoho dalších.… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Makarony jsou tradiční italskou přílohou a řadí se u nás mezi oblíbené těstoviny, mezi které patří špagety, penne, ravioli, fusilli a mnoho dalších.… Číst dál
Čokoláda je v kuchyni prakticky nepostradatelná a lze ji využít na mnoho způsobů. Od výběru a zpracování čokolády se odvíjí chuť dezertu. Čokoláda má… Číst dál
Mandle je jádro plodu subtropické mandloně obecné neboli mandlovníku. Tyto malé oválné plody jsou známé svou bohatou a jemnou chutí, která se hodí… Číst dál
Piňa Colada je koktejl, který spojuje ananas, kokos a bílý rum do osvěžujícího a lahodného nápoje. Sladká a šťavnatá ananasová šťáva dodává nápoji… Číst dál
Borůvky jsou přírodním pokladem plným výživných látek. Jsou bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty, které přispívají k celkovému zdraví našeho… Číst dál
Muffiny jsou malé pečené dobroty, které mají nejen svou vlastní charakteristickou podobu, ale také nespočet variant chutí i použitých surovin.… Číst dál
Mojito je nápoj, který vznikne kombinací čerstvé máty, limetky, cukru, perlivé vody a bílého rumu. Čerstvá máta dodává koktejlu příjemnou až ledovou… Číst dál
V kalendáři najdete svátek rumu hned dvakrát. Kromě Světového dne rumu, o jehož založení se zasloužil teprve nedávno redaktor World Rum Guide Paul… Číst dál
Historie bramborových hranolků sahá až do 18. století, kdy se v Belgii začaly poprvé vařit tenké plátky brambor. Tyto kousky brambor nabídli… Číst dál
Jedná se o malou želatinovou sladkost v podobě medvídka, kterou si dopřáváme jako drobnou pochoutku, svačinku nebo jako součást moučníků třeba na… Číst dál
Třešně jsou ovocem, které představuje sladkou chuť léta. Jejich křehká dužina, šťavnatost i výrazná sladká chuť jsou pro nás obecně neodolatelné.… Číst dál
Tradičně byl za pravý kaviár považován jen kaviár z divoce žijících jeseterovitých ryb – konkrétně z vyzy velké (belugy), z jesetera ruského (ossetry… Číst dál
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Holka u plotny radí: Jak udělat masopustní boží milosti, křehotinky, fánky či květinky? Jedno těsto nabízí mnoho možností
Jedlíkova cesta kolem světa: Znáte sicilské rýžové krokety či toskánskou polévku z chleba?
Jak na kuře na paprice z pečených paprik: Zelenina dá omáčce krémovou konzistenci a jemně delikátní chuť