Risoni
Risoni jsou těstoviny, které svým tvarem připomínají zrnka rýže. Připravují se z tvrdozrnné pšenice. Po uvaření si zachovají pevnější strukturu a nelepí se.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Risoni jsou těstoviny, které svým tvarem připomínají zrnka rýže. Připravují se z tvrdozrnné pšenice. Po uvaření si zachovají pevnější strukturu a nelepí se.
Pohanka obecná se řadí mezi pseudoobiloviny, je to nenáročná rostlina, z čeledi rdesnovitých.… Číst dál
V severní Itálii, Chorvatsku, Rumunsku i jinde je polenta známá jako kukuřičná kaše a jí se… Číst dál
Kozlíček polní je známý spíše jako polníček. Je to drobná bylina, chutí podobná hlávkovému salátu,… Číst dál
Pomelo (kříženec grapefruitu a pomeranče se podobá velikému grapefruitu, ale je spíše sladké než… Číst dál
Pomeranč je plod pomerančovníku, stálezeleného stromu, plody jsou bobule, 5 - 12 cm velké, většinou… Číst dál
Popcorn není moderní záležitost, znali ho už indiáni. Dnes se s ním setkáváme v kinech, ale… Číst dál
Beefsteak je pokrm, který se připravuje výhradně ze střední části dobře vyzrálé hovězí svíčkové.… Číst dál
Bouillabaisse je francouzská polévka z místních ryb a mořských plodů. Musí obsahovat nejméně 3… Číst dál
Carpaccio je naložené hovězí maso, případně tuňák nebo losos. Maso je nakrájené na plátky silné… Číst dál
Catering je specifická služba, nejčastěji gastronomická, při které si zákazník objedná veškeré… Číst dál
Celestýnské nudle patří mezi tradiční rakouské zavářky do polévky a své příznivce si našly i v… Číst dál
Čočka jedlá je jednoletá rostlina dlouhého dne. U nás se moc nepěstuje, dováží se k nám hlavně z… Číst dál
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků