Dita P. a neobyčejně obyčejné příběhy, ve kterých se vaří
Takové ty obyčejné příběhy neobyčejně prozářené sluncem a zjemněné něhou matky, manželky, kamarádky. Dita Pecháčková si svým televizním pořadem Deník Dity P. získala nejen mnoho fanoušků, ale i kritiků. Když ale odmyslíme to všechno okolo, má Dita P. z kulinářského hlediska co nabídnout. I proto vydala už tři dobře prodávané kuchařky. V poslední době se zaměřuje hlavně na psaní receptů pro děti - barevně a vzhledem k jejímu mateřství také velmi autenticky slovem i obrazem podaných .
Dita Pecháčková každopádně není pouze výbornou kuchařkou, ale i šikovnou obchodnicí a designerkou. Její porcelánové sady, zastěry a brože pozvednou vaření i stolování o stupeň výš. Když se jídlo z kvalitních lokálních surovin podá na kvalitním porcelánu, takový oběd se stane sváteční záležitostí. Dita P. to dobře ví.
Související články
Alternativy k těmto receptům
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 2 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 5 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přečtěte si Zobrazit více
Dýňová omáčka udělá z obyčejných těstovin luxusní jídlo. Zjemněná smetanou a s parmazánem chutná božsky
Pečená švestková povidla se skořicí a badyánem, to je dobrota téměř bez práce. Víte, jak ji připravit?
Pražské adventní trhy: Klobása za 120 Kč na Staromáku, trdelník za 170 Kč na Václaváku a nejlepší svařák je na Míráku