Provensálská pomazánka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 564 kJ / 852 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,58 g |
Tuky | 81,59 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 212 mg |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 7,61 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 11. 2010 04:47
19. 3. 2009 16:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 15 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 19 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 24 minutami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 4 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 6 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 8 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 8 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Oblíbené provensálské koření si můžeme připravit i sami. Poradíme, co je jeho součástí a jak si poradit se sušením
První dětský dort: Musí se líbit a dobře chutnat hlavně malému oslavenci
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: provensálská kuchařka opecena bageta opecene bagety pomazánka na opečené bagetky provensálská pomazánka na bagety provencálská pomazánka opečená veka pomazánka s opečenou vekou pomazanka na opecenou veku pomazánka do baget provensálská bageta pomazánka olivy provensálské koření pomazánka na opečenou bagetu recepty z oliv veky a bagety provencálská dýně recepty pomazanka do kureci bagety pomazanka cesnek provensalske pomazánka z lučiny a černých oliv
Suroviny: lučina, máslo, česnek, olivy černé, sůl, koření oregáno
Provensálská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xB3
2 názory