Cannelloni s nádivkou z kuřecích jater
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 892 kJ / 1 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,30 g |
Tuky | 89,24 g |
Vláknina | 11,37 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 2,21 g |
Sůl | 5,45 g |
Sacharidy | 99,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 2. 2010 14:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 13 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 19 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 42 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 58 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pěstovat cibuli zimní, sečku. Mrazuvzdorná vytrvalá rostlina je cenným přírůstkem do zahrady
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: cannelloni kuřecí játra recepty nádivka s játry nádivka z jater ke kuřeti kuřecí játra recept kuřecí nádivka těstoviny cannelloni nádivka do kuřete z jater nádivka játra canellonni cannelloni recept nádivka s jater ke kuřeti kuřecí játra nadivka kureci jatra nádivka ke kuřeti z jater cannelloni recepty recepty z kurecich jater bešamel na cannelloni recepty z kureci jatry nadivka ke kureti
Suroviny: játra drůbeží, víno bílé, rajče, protlak rajčatový, cibule, olej, šťáva citronová, mouka, tymián, majoránka, pepř, sůl, cannelloni, olej, mouka hladká, mléko, sýr nastrouhaný, sůl, pepř, petrželka zelená
Cannelloni s nádivkou z kuřecích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWzY
1 názor