Křehká vepřová játra k pivu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 151 kJ / 1 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 196,10 g |
Tuky | 27,14 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 3,08 g |
Sodík | 978 mg |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 50,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept pochází z Bulharska, mám ho od autorky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 6. 2011 12:58
Dnes jsem připravovala játra podle tohoto receptu. Ocet byl natolik výrazný, že úplně přebyl ostatní chutě. A to jsem ho dala oproti recetu jen polovic. I když játra byla křehčí, příště raději klasika.
17. 1. 2011 15:51
+9
16. 6. 2010 19:38
Játra můžu v každé podobě a tahle se mi hodně zamlouvá Evi, tvou pohotovost oceňuji
27. 5. 2010 20:27
Kombinace ocet,česnek skvělájátra skutečně změkly+4přidala jsem foto
4. 3. 2010 21:36
Tak to je hodně zajímavé. Jak znám svého muže, tak mně brzy přinutí to udělat.
4. 3. 2010 21:13
BILKOVAI, ten ocet tam dodava chut a jatra jsou pak krehci. Jsem moc rada, ze to chces vyzkouset a doufam ze bude chutnat.
4. 3. 2010 21:08
určitě zkusím
4. 3. 2010 20:49
Nedovedu si tam představit ten ocet, ale láká mně to vyzkoušet
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 16 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 20 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 1 hodinou
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 5 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 7 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 9 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 9 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Využití křenu v kuchyni: Český ženšen má všestranné použití. K čemu všemu se hodí?
Další recepty
Tématické fráze: nejlepší vepřová játra jak připravit vepřová játra játra na pivu nejlepší recepty vepřová játra jatra na pive vepřová játra recepty veprova jatra na pivu křehká smažená játra nejlepší játra jak nejlépe připravit vepřová játra nejlepší recepty z jater jak nejlépe připravit vepřové játra nejlepsi recept na vepřová jatra steak z veprovych jater jak nejlépe připravit játra nejlepší recepty z vepřových jater vepřová játra křehké kuřecí kousky vepřové játra na pivu anglická vepřová na játra
Suroviny: játra vepřová, česnek, ocet, olej, mouka hladká, sůl, pepř
Křehká vepřová játra k pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2oX
8 názorů