Nedělní překvapení
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 627 kJ / 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 1,04 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2011 18:36
zelí zahříváme na stejné pánvi na které jsme smažili maso a jablíčka
6. 3. 2011 18:07
Zelí zahříváme na té stejné pánvi na které jsme smažili maso a jablíčka? V tom výpeku? Nebo použijeme jinou – čistou (bez výpeku) pánvičku?
6. 3. 2011 14:39
Výborné papanie človek pri tom trocha viac stojí, ale výsledok stojí za to + 8
3. 4. 2010 17:29
To zelí se má 5 minut vařit a po 5 minutách se vypne a nechá okapat
2. 4. 2010 23:04
peti, vypadá to bezvadně, ale představuji si manžela a synka, jak velmi nenápadně zkoumají, kde jsou jablíčka a kde maso ...
2. 4. 2010 22:12
Peti, to je zajímavý recept, ukládám . První bodík je na cestě k tobě Prosím tě, to zelí se má vařit nebo jen namočit do vařící vody?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 39 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chyby při houbaření: Přinášíme vám 5 nejčastějších chyb při sběru hub. Neděláte je také?
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Nejčastější chyby při pečení bublaniny: Poradíme, které to jsou a jak se jim vyhnout
Další recepty
Tématické fráze: překvapení nedelni menu nedělní menu recepty nedělní recepty slané překvapení recepty na nedělní menu nedelni omacka top recepty na neděli recepty nedělní menu nedělní vaření recepty na neděli nedělní maso slané překvapení pro muže slaná překvapení recept masové překvapení nedělní top maso recepty zelí namočit do slané do vody recepty s překvapení nedělní řezy nedělní buchta
Suroviny: maso kuřecí, jablko, zelí hlávkové, mouka hladká, vejce, mléko, omáčka sojová, sůl, zázvor, cukr, ocet
Nedělní překvapení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79kQ
6 názorů