Vepřové na zelí a pivu
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 238 kJ / 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,88 g |
Tuky | 1,17 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 38,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Upravila jsem si recept na vepřová žebírka, který jsem našla v nějakém starším čísle časopisu F.O.O.D.
Pekla jsem to v remosce a použila světlé pivo, ale myslím, že příště zkusím spíš tmavé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 10. 2015 16:15
dobrotka
7. 3. 2011 19:48
Téééééda já žasnu
Tohle určitě zkusím o víkendu a pozvu babičku
ta by se tohodle mohla ujest!!
Přidávám bodík a moc děkuji za recept
Tohle určitě zkusím o víkendu a pozvu babičku
ta by se tohodle mohla ujest!!
Přidávám bodík a moc děkuji za recept
28. 7. 2010 14:03
Eliza: dekuji, jsou to krasne fotky
18. 7. 2010 12:58
Díky za recept na nedělní oběd , bylo to moc dobré. Poslala jsem pár obrázků, aby recept nebyl smutný...
12. 5. 2010 09:54
kaja.f díky, někdy jsem natvrdlá, ten bramborový knedlík mne mohl taky napadnout
12. 5. 2010 06:33
no, ja to vcera snedla i bez prilohy ale asi bych k tomu udelala bramborovy knedlik..nebo i jenom brambory..
s tim zelim je to dobry napad, priste ho zkusim neproplachnout
s tim zelim je to dobry napad, priste ho zkusim neproplachnout
11. 5. 2010 22:50
Můžu ze zeptat, jaká je vhodná příloha? Jinak škoda, že už mám oběd na zítra vybraný, určitě vyzkouším
11. 5. 2010 22:31
Výborná kombinace,mohu z vlastní zkušenosti potvrdit
11. 5. 2010 22:28
Já loni trochu přesolila kysané zelí, ale zásadně také neprolévám vodou, to raději ostrouhám jablko a zamíchám do zelí.
Ale k zelí patří pivo, dělám hodně receptů s pivem, je to lehce pikantní, takže :4
Ale k zelí patří pivo, dělám hodně receptů s pivem, je to lehce pikantní, takže :4
11. 5. 2010 22:21
11. 5. 2010 21:54
+1. Nepodlévám sice pivem, ale jen vodou, přesto je to nepřekonatelná mňamka. Do toho ještě zamíchat noky z těsta na chlupaté knedlíky a nemá to chybu.
Jen k tomu zelí - když ho propláchneš, odplavíš vitamíny - já ho jen sliji a vymačkám a pak podliji vodou. Slitou šťávu schovám, kdyby byla potřeba do zelí, zbytek vypiji.
Jen k tomu zelí - když ho propláchneš, odplavíš vitamíny - já ho jen sliji a vymačkám a pak podliji vodou. Slitou šťávu schovám, kdyby byla potřeba do zelí, zbytek vypiji.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 17 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 2 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 4 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 6 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 6 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 6 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 6 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jídelní rozmary slavných: Helena Růžičková milovala česnek a pekla vynikající kuře v majonéze pod peřinkou ze slaniny
Pivo je lék a Češi ho mají nejlepší na světě. Jak se "tekuté zlato" vlastně vaří?
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: zelí na pivě vepřové na zelí zeli na pivu recept zelí na pivě veprove maso na svetlem pivu vepřové na zelí a pivu vepřové na pivu vepřové v zelí vepřové na pivu a zelí maso na zelí a pivu kysané zelí na pivě vepřové maso na pivě vepřové a zelí vepřová žebra na zelí a na černém pivu maso na zelí a pivě vepřová žebírka na pivu vepřove na pivě a zeli recepty vepřové na zelí maso na pivu a zeli zeli v pivu
Suroviny: bůček vepřový, zelí kysané, pivo světlé, cibule, špek, mouka hladká, paprika sušená sladká, pepř, sůl, kmín celý
Vepřové na zelí a pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QkQM
11 názorů