Roštěná po argentinsku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 757 kJ / 1 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,08 g |
Tuky | 10,77 g |
Vláknina | 35,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 209,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2010 21:46
Eli, pokud se nepletu nemáš ráda teplou, vařenou kapii, ale tady je to moc dobré, je to pikantní a určitě by ti to chutnalo.
Ivo, posílám fotky a bodík +
19. 5. 2010 07:00
18. 5. 2010 20:14
18. 5. 2010 19:38
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 minutou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 8 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 31 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 46 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: maso po argentinsku kuře po argentinsku hovězí po argentinsku roštěná na prudko hovězí hrášek paprika kukuřice roštěná s kapii rostena s hraskem roštěná z panenky hovězí hrášek kukuřice příprava dobré roštěné roštěná z veproveho masa s hraskem a kukurici roštěnka po argentinsku roštěná s kukuřicí a hráškem argentýnská roštěná hovezi maso po argentinsku hovězí roštěná s houskovým knedlíkem vepřová panenka po argentinsku roštěná roštěnky na prudko roštěnky s hrádkem recept
Suroviny: roštěná hovězí, sádlo, cibule, kapie, kukuřice, hrášek sterilovaný, mouka, vývar, sůl, pepř
Roštěná po argentinsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Ol
4 názory