Okatý párkový štrúdl
Suroviny
Porce: 6 - 8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 26 784 kJ / 6 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,68 g |
Tuky | 457,56 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 949 mg |
Sodík | 11,82 g |
Sůl | 28,96 g |
Sacharidy | 310,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Štrúdly byly tak dlouhé, že jsem je stočila a pekla na obráceném plechu.
Nejlepší je štrúdl ještě horký. Takže až návštěva zasedne, tak je teprve dávám do trouby. Mám je připravené třeba už od rána. Nejlepší je, když se rozvoní po přívítání hostů a všem se začnou sbíhat sliny. Pak totiž chutnají ještě lépe :):):)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 3. 2022 10:09
23. 6. 2010 10:02
16. 6. 2010 18:17
3. 6. 2010 11:48
3. 6. 2010 06:26
P.S: Já ještě pod podobné náplně podmáznu hořčicí.
2. 6. 2010 17:51
2. 6. 2010 14:42
2. 6. 2010 13:20
2. 6. 2010 11:11
2. 6. 2010 10:15
2. 6. 2010 09:32
2. 6. 2010 09:28
2. 6. 2010 08:05
2. 6. 2010 06:50
2. 6. 2010 04:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 16 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 20 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 1 hodinou
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 5 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 7 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 9 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Představujeme okurkový relish. Poradíme, jak zavařit okurky podle oblíbených světových receptů
Další recepty
Tématické fráze: párkový dort párkový koláč nejlepší štrúdl párkové rizoto recept na štrůdl párkový dort z listového těsta na slano péct na obráceném plechu párkový strudl s parecky párkový koláč na na plech parkový v listovém teste párkový na dorty párečky v listovém těstě párkovi dort recept štrůdl na slano s párkem recept na párkový okraj na pizze recept parkový koláč obrácený štrůdl listové těsto 15 ran koláč pečený na obráceném plechu
Suroviny: těsto listové, párky, sýr eidam, vejce, sůl
Okatý párkový štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/278z
21 názorů