Základní hnědá omáčka, odborně nazývaná:…..
Suroviny
Porce: podle potřeby
Nutriční hodnoty
Energie | 33 232 kJ / 7 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 679,34 g |
Tuky | 483,14 g |
Vláknina | 12,75 g |
Cholesterol | 1,70 g |
Sodík | 7,54 g |
Sůl | 18,30 g |
Sacharidy | 57,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zase, kdo vyfotí, ať přidá. Než mně přijedou hladová robátka, to bude trvat. Už mají své a tak na mně ... ne ne mají dědu pořád rádi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 6. 2010 21:14
4. 6. 2010 21:11
4. 6. 2010 20:05
4. 6. 2010 19:28
4. 6. 2010 19:27
To určitě ne.
4. 6. 2010 19:24
4. 6. 2010 19:18
4. 6. 2010 19:12
4. 6. 2010 19:04
4. 6. 2010 18:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 45 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: uho omáčka uho uho omáčka recept omačka uho recept omáčka uho uho recept recept na uho omáčku základní omáčka recept na uho základní tmavá omáčka recept na hnědou omáčku jak udělat hnědou omáčku recept uho tmava omáčka jak ztmavit omacku univerzální hnědá omáčka-recept jak udelat uho uho omáčky tmave omacky recept na uho omacky
Suroviny: cibule, mrkev, kořen petržele, šunka od kosti, kost telecí, slanina, tymián, bobkový list, máslo, olej, víno, koření
Základní hnědá omáčka, odborně nazývaná:…..
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJ1O
25 názorů