Jihočeské hovězí s kedlubnovým zelím
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 783 kJ / 1 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,57 g |
Tuky | 95,66 g |
Vláknina | 35,20 g |
Cholesterol | 454 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 6,05 g |
Sacharidy | 58,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
a ještě jeden recept mého jihočeského manžela - přiznávám, tohle jsem do jeho příchodu neznala
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2010 18:11
9. 6. 2010 16:35
9. 6. 2010 14:21
9. 6. 2010 13:44
9. 6. 2010 13:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 2 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 6 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 10 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 10 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 10 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: hovězí kostky se zelím hovězí kližka se zelim hovězí maso se zelím hovězí plec se zelím hovezi maso s kedlubnovym zelim maso s kedlubnovym zelím hovězí maso s kedlubnovým zelí jak dlouho varit kedlubnove zeli hovezi se zelim a knedlikem hovězí se zelím plec s kedlubnovým zelím jihočeské maso-recept plecko s kedlubnovym zelim jihoceske recepty hovezi klizka a zeli hovvězí plec vepřové maso s kedlubnovým zelím hovězí kližka se zelým s kedlubnovým zelím recepty s kedlubnovým zelím
Suroviny: kližka hovězí, cibule, česnek, špek, hořčice plnotučná, sůl, pepř, koření divočina, mouka hladká, olej, kedlubna, sůl, kmín drcený, cibule, cukr, ocet, olej
Jihočeské hovězí s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPJL
5 názorů