Pečená křidélka s brusinkovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 298 kJ / 1 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,74 g |
Tuky | 90,58 g |
Vláknina | 14,37 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 141,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo piva lze do omáčky použít červené víno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 7. 2010 20:55
1. 7. 2010 17:29
1. 7. 2010 15:34
1. 7. 2010 15:17
1. 7. 2010 15:04
Tak vyzkoušejte, ať s pivem či vínem...
1. 7. 2010 14:39
1. 7. 2010 13:55
1. 7. 2010 12:46
1. 7. 2010 12:43
1. 7. 2010 12:39
1. 7. 2010 12:12
1. 7. 2010 12:05
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 15 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 30 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: brusinková omáčka k masu brusinková omáčka recept brusinková omáčka na steak brusinková omáčka ke steakům pečená křidélka brusinková omáčka brusinková omáčka ke steaku kuřecí s brusinkovou omáčkou kuře s brusinkovou omáčkou brusinková omáčka s vínem kureci steak s brusinkovou omackou brusinková omáčka ke grilovanému masu jeleni medailonky s brusinkovou omackou brusinková omáčka k masu recept kuřecí maso s brusinkovou omáčkou brusinková zálivka maso s brusinkovou omáčkou jelení medailonky se brusinkovou omáčkou pečena kridelka recept vinova omacka k masu
Suroviny: křídla kuřecí, máslo, med, pivo světlé, zázvor, cibule červená, mrkev, pivo světlé, vývar, brusinky, šťáva citronová, hořčice dijonská, bobkový list, koření nové koření mleté, pepř, sůl, olej
Pečená křidélka s brusinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x25n
12 názorů