Tvarůžkovo-nivová pomazánka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 241 kJ / 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,67 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 7 mg |
Sodík | 4,33 g |
Sůl | 10,67 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Rozmačkala jsem to na konec ještě vidličkou.Nedochucovala jsem to ničím,protože pro me to bylo akorat.Měla jsem plátek nivy tak jsem ho přidala.Kdo nechce nemusí ji dávat,je to dobré i bez nivy.Jinak můžete zkusit i kulaté tvaružky.Než jsem to stačila vyfotit,tak už nebylo co fotit.Tak kdyby ji někdo dělal,tak ji prosím přidejte
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 7. 2010 22:18
24. 7. 2010 20:49
24. 7. 2010 20:46
Posílám obrázky a bodík.
19. 7. 2010 20:47
19. 7. 2010 19:27
Jinak za pomazku máš ode mě asi prvního bodíka, pomazky jsou vděčné.
19. 7. 2010 19:23
19. 7. 2010 19:17
19. 7. 2010 19:09
19. 7. 2010 19:09
19. 7. 2010 19:08
19. 7. 2010 19:05
19. 7. 2010 19:02
19. 7. 2010 19:01
19. 7. 2010 19:01
19. 7. 2010 19:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: majonéza brněnka tvaruzkovo česneková pomazánka nivová pomazánka s vajíčkem nivovo vajickova pomazanka recepty pomazky ze syrecku pomazky z veproveho masa brněnka majonéza nivová pomazánka recept pomazanka z tvaruzek a nivy tvaruskovo nivova pomazanka majonezy brnenka nejlepší nivová pomazánka recept nivová pomazánka recept recepty na pomazánky fotka majonezy brnenka brnenka majoneza recept pomazky pomazanka romadur niva recepty brnenka pomazánky pro děti recept obrázky
Suroviny: sýr tvarůžky kulaté, sýr niva, majonéza, cibule
Tvarůžkovo-nivová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mY93
16 názorů