Pstruh pečený v troubě
Pstruha si rádi připravujeme k večeři nebo jako lehký oběd. Maso má jemnou konzistenci i chuť, kterou by bylo škoda přebít výrazným ochucením. Proto stačí přidat máslo, pár koleček cibule, případně trochu bylinek, upéct v troubě a užít si tu skvělou dobrotu.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 324 kJ / 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 27,74 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tenhle obr pstruh - vážil 890 g!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2024 22:07
23. 7. 2023 19:37
19. 7. 2023 07:43
13. 1. 2023 14:19
2. 4. 2022 19:13
28. 4. 2017 11:31
18. 4. 2017 22:41
26. 11. 2016 20:11
25. 11. 2016 18:20
13. 6. 2016 20:47
1. 6. 2016 19:40
29. 5. 2016 14:47
(Pstruzi z rybolovu ZÁVADA, kvalitnější neznám)
30. 12. 2015 18:29
22. 11. 2015 17:32
22. 11. 2015 16:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 12 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vyfiletovat rybu jednoduchým způsobem? Stačí se podívat na náš videonávod
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Další recepty
Tématické fráze: pstruh v troubě pstruh na másle v troubě pstruh recept recept na pstruha pstruh recepty recept pstruh recepty na pstruha recepty pstruh recept na pstruha v troubě příprava pstruha recept pstruh v troubě recept na pstruha na másle v troubě recept pstruh na masle v troube pečený pstruh na másle jak připravit pstruha recept na peceneho pstruha jak udělat pstruha recepty na pstruha v troubě jak upect pstruha recept na přípravu pstruha
Suroviny: pstruh, máslo, olej, cibule, sůl, kmín celý, mouka hladká
Pstruh pečený v troubě
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYW3
77 názorů